De Protest wintercollectie, ga jij straks in stijl op reis?

Kijk jij uit naar de winter of ben je echt een zomermens? Zelf hou ik van de verschillende seizoenen. Niet het hele jaar hetzelfde, maar lekker afwisseling. Wat ook erg mooi is, is dat je hierdoor ook telkens heerlijk kunt gaan shoppen! Want je hebt uiteraard voor ieder seizoen weer iets nieuws nodig. Ga je bijvoorbeeld op wintersport dan is het erg leuk om ieder jaar weer mooie kleding aan te schaffen, want je wilt er natuurlijk wel netjes uit zien op de piste (en ernaast natuurlijk). Maar waar moet je kijken? Zelf mocht ik alvast de Protest wintercollectie bekijken en ik moet zeggen, die is zeker het moeite waard! Het is dat ik zelf niet op wintersport ga, want anders had ik flink wat leuke dingen gekocht. Ga jij wel op wintersport? Top, want ik mag je 10% korting weggeven op de Protest wintercollectie!

Tijd voor winterjassen

Het is helaas de afgelopen week alweer tijd geworden voor winterjassen. Meestal ben ik hier niet meteen blij mee, maar wat wel leuk is, is dat er weer een nieuwe winterjas uitgezocht kan worden. Mijn jas van vorig jaar is nog wel te doen, maar een nieuwe kan nooit kwaad. Zelf heb ik liever altijd 2 jassen thuis hangen. Eén die wat meer voor ertussen is en eentje die echt warm is. Helaas zijn de echt warme jassen nauwelijks in de kledingwinkel te vinden. Maar dat kwam goed uit, want bij Protest heb je een ruime collectie aan dames winterjassen die geschikt zijn voor op wintersport. Zeker warm zat dus!

Nu vond ik het wel erg lastig om een keuze te maken, want de nieuwe collectie bevat namelijk echt ontzettend veel mooie jassen. Een compliment waard dus! Mijn top 3 van jassen waren de zalm roze Gaby winterjas, de softshell Anorak roze jas en de Jessica winterjas (verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ik zou voor rood gaan). Drie echt totaal verschillende jassen voor verschillende doeleinden. Uiteindelijk heb ik vriendinnen om raad gevraagd en die vonden de zalm roze jas het mooiste voor mij.

Echte wintersport items

Zelf ski ik niet, dus een ski broek ga ik niet nodig hebben, maar ik kon het toch niet laten om even langs de broeken te scrollen en zag een paar prachtige zeer modieuze items. Bijna jammer dat ik niet kan skiën, want anders had ik zeker eentje besteld. Wat ook erg leuk is, is dat er in de collectie rekening is gehouden met het combineren van items. Daardoor kun je perfect matchende jassen en broeken vinden. Altijd fijn toch, want iedereen wil er wel gestyled bijlopen.

Mijn favoriete items zijn de gestreepte broek en de panterprint broek. Gewoon omdat die beide echt wat anders dan andere zijn. En daar hou ik zelf heel erg van. 1 item die opvallend is en er echt uitspringt en dat combineren met meer basic items. Wat mij ook opviel, is dat de kleuren echt mijn smaak zijn. Ik hou van de wat meer winterse kleuren als ook een zalmroze kleur. Al kan een felle kleur ook super handig op de piste zijn. Genoeg te kiezen dus, dus neem zeker zelf een kijkje bij de collectie dames ski broeken.

Niet alleen voor haar, ook voor hem

Nu heb ik zelf uiteraard alleen dameskleding nodig, en de keuze is daarin bij de Protest wintercollectie echt reuze, maar ik kon het toch niet laten om ook te kijken of er ook mooie items voor heren zijn. Ook daarin werd ik zeker niet teleurgesteld. Ook bij de mannen heb je een zeer divers aanbod. Omdat ik hierboven naar de ski broeken keek, heb ik ook gekeken naar wat het aanbod in heren ski broeken is. Ook hierbij geldt: mooie kleuren en een diverse collectie. Mijn favorieten zouden de Camo broek en één van de witte broeken zijn.

Naast de wintersportkleding heeft Protest nog veel meer te bieden. Vooral ook omdat ik niet op wintersport ga, ben ik ook verder gaan kijken naar de andere collecties. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een streetwear collectie en laat ik daar nou echt van houden. Mijn eigen kledingstijl is namelijk vrouwelijk, maar ook deels streetwear. Heel tof dus!

Zelf ben ik altijd wel van de wijd zittende sweaters/hoodies en ik kies daarom ook regelmatig voor een heren sweater in plaats van 1 voor dames. Gewoon voor lekker op de bank, maar ook tijdens de warming up bij de training vind ik dit heerlijk zitten. Vandaar dat ik ook deze truien heb bekeken. Er zitten meerdere items tussen die op mijn lijstje staan waaronder de donkerblauwe hoodie en de paarse sweater.

Wil jij ook in de nieuwste Protest winterkleding lopen?

Denk jij na het lezen van dit artikel en vooral na het zien van de Protest wintercollectie: Jaaaa dat wil ik!? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag je namelijk in samenwerking met Protest een kortingscode aanbieden. Met deze code krijg je 10% korting op de nieuwe wintercollectie! Wat moet je hiervoor doen? Je besteld iets op de website van Protest en vult bij het afrekenen de kortingscode: Belost10 in. Hierdoor krijg je 10% korting op je bestelling (op zowel de oude als de nieuwe collectie). Altijd mooi meegenomen toch?

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder