Favoriete winkels voor goedkope reisspullen

Mensen die mij al wat langer kennen, weten dat ik het niet altijd makkelijk vind om geld uit te geven. Ik ben van mijzelf namelijk nogal zuinig. Nu komt dat ook best wel van pas tijdens het reizen, want zo is het mogelijk om meerdere keren weg te gaan voor hetzelfde geld. Nu zijn de kosten van de reis niet alleen belangrijk, maar heb je ook kosten vooraf. Je hebt namelijk best een aantal dingen nodig voor je op reis kunt. Maar wist je dat je veel van deze dingen ook bij goedkope winkels kunt halen? Mijn favoriete winkels voor goedkope reisspullen op een rij gezet.

Booking.com
De Xenos

Voor mijn allereerste reis heb ik flink inkopen gedaan bij de Xenos. Hier hebben ze in de zomer een hele reisafdeling met hele handige spullen. Een deel van deze spullen gebruik ik nu al een jaar of 6. Zo heb ik bijvoorbeeld meerdere sneldrogende handdoeken gekocht waar er altijd minstens 1 van mee gaat. Ook heb ik daar mijn eerste moneybelt en paspoort hoes vandaan. Helaas zijn er de afgelopen jaren steeds meer Xenos winkels gesloten, maar mocht er nog 1 in de buurt zijn, dan zou ik zeker een kijkje nemen. De spullen zijn wat duurder dan die van de Action, maar de kwaliteit is dan ook wel een stuk beter.

3 trekkingen op mijn bucketlist
De Action

Voor heel veel verschillende dingen is de Action echt de place to be. Nu kwam ik er achter dat ze ook best wat reisspullen hebben en een aantal daarvan heb ik uitgeprobeerd. Bijvoorbeeld de plastic flesjes voor shampoo (waren goed, maar in het vervolg kies ik voor een shampoobar). Ook de koffers en nekkussen heb ik getest.De nekkussen zijn prima, de koffers redelijk. Deze moet je niet te vaak gebruiken, anders gaan de wieltjes en rits snel kapot. Ook zijn er soms speciale producten. Zo kocht ik een paar jaar geleden een dry bag bij de Action en deze was echt prima. Verder waren er toen ook travel bags om je kleding in te stoppen. Ook deze waren goed. Dus struin voor je reis ook zeker een rondje over de reisafdeling van de Action.

De Lidl

Wat veel mensen niet weten, is dat je bij de Lidl ook erg goed reisspul kunt krijgen. Vooral de daypacks koop ik daar. Niet hele luxe, maar voor die prijs echt meer dan goed. Ook hebben ze fijne jassen en regelmatig andere handige dingen. Houdt hiervoor de folder in de gaten, want de meeste producten zijn een week te koop en daarna zijn ze weer uit de collectie. Wel kun je op de website van Lidl nog meerdere reisproducten bestellen.

De Decathlon

Als laatste mijn favoriete winkel als het aankomt op reisspullen. De Decathlon heeft namelijk ontzettend veel spullen en ook nog eens voor een hele mooie prijs. Bijvoorbeeld als je wilt gaan kamperen kun je hier werkelijk alles vinden. Plus ook nog eens een ruime keuze. Ook outdoorkleding heb je hier meer dan genoeg. Ik kocht hier bijvoorbeeld een hele fijne outdoorjas voor maar 20 euro. Ook is er een ruime keuze aan backpacks die ook heel goed van kwaliteit zijn. Kijk dus ook even op de website van Decathlon of er nog iets handigs voor je tussenzit.

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder