Nieuwe reisplannen: Georgië

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn laatste vakantie boekte. Toen koos ik voor een nieuw continent en ging ik naar Mexico. Tegelijkertijd boekte ik een roadtrip door Schotland. Nu zou ik eerst in de zomervakantie vrij zijn, maar tickets waren behoorlijk aan de prijs. Plus er veranderde wat qua werkplanning en dus besloot ik voor eind mei te gaan. De bestemming was nog een behoorlijke uitdaging, maar uiteindelijk zijn mijn nieuwe reisplannen: Georgië.

Booking.com
Waarom?

Al een paar jaar zat Georgië in mijn hoofd. Om meerdere redenen. Het is een bestemming die niet heel ver vliegen is, het is er goedkoop en je hebt er geen 3 weken voor nodig (kan uiteraard wel). Nu wou ik eerst richting Panama, maar het gebrek aan Spaanse kennis zorgde er toch voor dat ik voor Georgië koos. Weer een keer een totaal andere kant uit. Nu ben ik nog nooit in deze regio geweest dus ik ben heel erg benieuwd, maar zo te zien moet het er echt prachtig zijn!

Georgië Tbilisi
Planning?

Omdat ik alleen reis, kies ik ervoor om met het openbaar vervoer te gaan reizen. Ik vlieg op Tbilisi en wil naast deze stad ook zeker richting Kazbegi en Svaneti. Hier kun je prachtige hikes maken en dat wil ik dan ook zeker gaan doen. Ook heb je mooie dorpjes om te gaan bekijken. Tbilisi mag uiteraard ook niet ontbreken en dus daar blijf ik ook wel even hangen. Een precieze planning heb ik nog niet. Ik weet alleen dat ik 11 dagen heb en ik ga de komende tijd bekijken hoe ik deze ga benutten en hoe je het beste van de ene naar de andere plek reist. Ook heb ik een tour geboekt die naar een paar mooie plekken gaat

Georgië Svaneti

Update maart: Helaas door het CoronaVirus heb ik deze reis moeten annuleren. Hopelijk is alles snel voorbij en kan er binnenkort een nieuwe reis geboekt worden.

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder