Reisplannen: een roadtrip door Schotland

Een paar maanden geleden liet ik weten opnieuw op reis te gaan. Eind mei ging ik namelijk voor 2,5 week richting Mexico. De afgelopen jaren ben ik vaak op reis geweest, maar dit nog nooit samen met mijn moeder. We hadden beide een paar opties bedacht en bij beide kwam Edinburgh op het lijstje voor. Daarom besloten we om daarvoor te gaan. Het is namelijk niet een mega toeristische stad, zoals bijvoorbeeld Rome en daar houden wij wel van. Vorig jaar twijfelde ik tussen Edinburgh en Belfast, maar ik koos toen voor Belfast. Daarom wou ik dit jaar wel erg graag naar Edinburgh. Maar dit is niet de enige plaats waar we heen gaan. Ik vertel er vandaag meer over de plannen van een roadtrip door Schotland.

Ons plan was om dus een stedentripje naar Edinburgh te doen. Alleen vond ik dat eigenlijk stiekem wel een beetje zonde. Ben je in zo’n prachtig land en ga je verder niets anders van het land zien. Daarom heb ik mijn moeder overgehaald om er een weekje Schotland van te maken. We gaan uiteraard naar Edinburgh, maar willen ook nog meer van het land willen zien. We hebben een auto gehuurd en willen nu richting Isle of Skye rijden en dan onderweg op een aantal plekken stoppen.

Vooral over Isle of Skye heb ik ongelofelijk veel gelezen en dit lijkt mij echt één van de mooiste plekken van Schotland. We zullen hier 2 dagen blijven en dan ook zeker een mooie wandeling maken. Het was even wat plannen en overleggen, maar op het moment van het publiceren van dit artikel zijn wij al in Schotland. Ik heb mijn camera mee en de komende tijd vindt je dus regelmatig een artikel over mijn roadtrip door Schotland op mijn blog. Stay tuned!

Heb je na dit artikel besloten om ook te kiezen voor Schotland? Wat onwijs leuk! Zoek dan zo snel mogelijk naar de goedkoopste vliegtickets op: Skyscanner. Ook is het verstandig om bij Vaccinaties op reis te checken of er aanbevolen vaccinaties nodig zijn voor dit land.

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder