Hi there!

Leuk dat je deze blog gevonden hebt! Je hebt vast op deze pagina geklikt omdat je benieuwd bent naar wie er eigenlijk achter Be Lost zit..

Nou dan zou ik mij maar even voorstellen! Ik ben Leoni, 28 jaar en woon op dit moment in Breda. Als kind hield ik totaal niet van reizen en ik streepte op vakantie de dagen af. Zonde eigenlijk! Maar daar kwam in 2014 verandering in. Ik ben nogal impulsief en ook mijn eerste backpack ervaring was nogal een impulsieve beslissing. En ook nog eens niet zomaar 1. Ik vertrok namelijk om 3 maanden te gaan backpacken in Azië, helemaal alleen. Nog nooit bewust gevlogen, geen echte reiservaring en eigenlijk leek Azië mij niet eens heel leuk. Maar ik moest en zou wat meer van de wereld zien en op 1 plek blijven hangen ben ik veel te onrustig voor (lees: ik verhuis ook regelmatig).

Azië bleek geweldig en het backpackvirus had mij helemaal te pakken. De afgelopen jaren ben ik daarom nog vele malen op reis geweest en ook komende tijd staan er nog leuke dingen op het programma.

Omdat ik van schrijven hou en ik vrienden en familie op de hoogte wou houden, ben ik destijds ook een blog begonnen. (justtravelme). Deze blog beviel mij niet helemaal meer en alles opnieuw maken kost ongelooflijk veel tijd. Daarom ben ik totaal vanaf nul weer begonnen. Uiteraard komen wel artikelen van mijn andere blog hier te staan en gaat Justtravelme langzaam verdwijnen.

Volg dus vanaf nu www.belost.nl voor al mijn nieuwe (en oude) avonturen en uiteraard deel ik ook mijn foto’s en tips/tricks.

Landen bezocht:

  • 2014: Thailand, Cambodja, Vietnam, Laos en Maleisië
  • 2015: Kroatië, Bosnië Herzegovina, Hongarije, Servië, Montenegro, Albanië en Griekenland
  • 2016: Indonesië en Nepal
  • 2017: Zwitserland, Oostenrijk en Liechtenstein
  • 2018: Noord-Ierland
  • 2019: Mexico, Schotland en Ierland

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder