Vakantie geannuleerd

Een bericht zoals dit heb ik nog nooit geplaatst, maar helaas moet het. Door het Coronavirus heb ik besloten om mijn komende reis te annuleren. Opzich duurt het nog wel even voor ik zou gaan, maar de onzekerheid heeft mij toch doen besluiten om niet te gaan. In principe had ik nog tot eind van deze maand om mijn vliegtickets te annuleren, maar heb besloten om niet af te wachten en heb mijn hele vakantie geannuleerd.

Booking.com
Wat zou ik gaan doen?

Ik zou eind mei vertrekken richting Tbilisi in Georgië. Daar zou ik dan 10 dagen gaan backpacken en meerdere mooie gebieden gaan zien. Alles had ik in principe al geregeld. De vluchten, hostels en ook een dagtour. Misschien is alles wel weer normaal rond deze tijd, maar ik verwacht het niet. Gelukkig boekte ik deze keer rechtstreeks bij KLM en die gaven de mogelijkheid om tot eind maart je vlucht om te boeken of te cancelen met een voucher als teruggave. Voor dit laatste heb ik gekozen. Ik gok dat de volgende mogelijkheid om weg te gaan pas eind van het jaar is en dan is Georgië geen optie meer. Qua hostels boek ik altijd bedden die je tot 24 uur voor aankomst nog gratis kunt annuleren. Dit was dan ook snel geregeld. Mijn tour boekte ik bij GetYourGuide en ook daar is het gratis annuleren.

Georgië Svaneti
Nieuwe plannen?

Duidelijke nieuwe plannen heb ik nog niet echt. Georgië wordt het niet helaas, want ik wil wel graag warme temperaturen en dat wordt lastig eind van het jaar. Nu had ik sowieso al de wens om eind van het jaar richting Zuid Afrika te gaan. Hier was ik geld voor aan het sparen, maar dit gaat nu een stuk makkelijker. KLM vliegt uiteraard ook deze kant op, dus tegen een meerprijs kan ik mijn vlucht omboeken naar Zuid Afrika. Of ik het doe weet ik nog niet, want wil nu nog niks boeken. Het is alleen wel een bestemming waar ik al lang van droom.

afrika

Of dit allemaal gaat lukken dat is nog niet duidelijk. Eerst maar eens afwachten hoe het de komende tijd gaat, maar ook hoe ze alles qua salaris geregeld gaat worden vanaf de regering. Tot dan toe is het gewoon hopen en filmpjes kijken over de mooiste bestemmingen.

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder