Vliegen met Etihad

De afgelopen jaren heb ik regelmatig gevlogen en dus ook meerdere maatschappijen uitgeprobeerd. Het is niet altijd duidelijk hoe goed een maatschappij is en dus leek het mij een goed plan om voor een review te schrijven over de verschillende maatschappijen. Bijvoorbeeld KLM, Lufthansa, Swiss Air en Easyet. Zijn ze goed en fijn om mee te vliegen? Vandaag: Is het aan te raden om te vliegen met Etihad?

Booking.com
Personeel

Etihad was de eerste maatschappij waarmee ik vloog en dus had ik nog niet veel vergelijkingsmateriaal. Wat mij wel opviel was dat het personeel erg vriendelijk was en dat iedereen zeer goed Engels sprak. Dat is erg fijn, want dan snap je tenminste wat er je verteld wordt. Ook is er meer dan genoeg personeel aanwezig in het vliegtuig. Fijn, want zo is het makkelijk iemand aan te spreken. Daarnaast wordt er meer dan regelmatig rondgegaan met drinken. Ook kun je uiteraard op het knopje drukken en dan komen ze zo snel mogelijk bij je. Een goede service vond ik.

Vliegen met Etihad
Zitplek

Bij de meeste maatschappijen zijn de zitplekken vergelijkbaar qua grootte. Deze is wel standaard voor een intercontinentale vlucht, bijvoorbeeld Lufthansa is even groot qua plaatsen. De meeste mensen zullen voldoende plek hebben, alleen als je erg lang bent kun je wat problemen hebben. Er wordt goed gezorgd voor entertainment in het vliegtuig. Iedere stoel heeft een eigen scherm. Helaas vond ik er niet heel erg veel soeps tussen zitten qua films, maar misschien is dit ondertussen verbeterd. De opstelling van de stoelen was 3-4-3.

Eten

Uiteraard wordt er ook eten geserveerd. Dit eten was meer dan prima. Houdt er wel rekening mee dat je met een maatschappij vliegt die uit het Midden Oosten komt, dus er wordt meestal kip met rijst geserveerd. Best oké, alleen zou een beetje meer afwisseling zou fijn zijn. Qua drankjes werd er heel regelmatig langs gegaan, dus dat is heel goed geregeld.

Wat mij betreft is Etihad een zeer goede maatschappij en absoluut het overwegen waard als je richting Azië vliegt.

Wat zijn jouw ervaringen met Etihad?

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder