Welke landen staan onderaan mijn bucketlist?

Er zijn ontzettend veel landen die op mijn bucketlist staan. Eigenlijk alle landen waar ik nog nooit geweest ben. Toch zal ik zeker niet alle landen gaan bezoeken. Vooral omdat ik niet genoeg tijd en geld heb, maar ook omdat er landen niet veilig zijn. Daarom ging ik eens langs landen waar ik liever de komende tijd niet heen wil gaan en onderaan mijn bucketlist staan. Niet alleen qua veiligheid, maar om meerdere redenen. Dus benieuwd welke landen er onderaan mijn bucketlist staan?

Booking.com
De gevaarlijke landen: Syrië, Afghanistan en Pakistan

Als eerste 3 landen die ik gezamelijk als één noem. Ik zou niet naar deze landen willen op dit moment om dezelfde redenen. Het is er helemaal niet veilig. Iedereen kent de situatie in Syrië wel op dit moment, maar ook Afghanistan en Pakistan zijn verre van veilig. Eigenlijk heel erg jammer, want het schijnen echt prachtige landen te zijn. Vooral Syrië had heel erg veel cultuur, maar helaas is het niet heeft, maar had. Er is erg veel kapot gegaan in de oorlog en dus veel moois is er niet meer over. Pakistan en Afghanistan zijn vooral prachtig qua natuur en bergen. Helaas is het te onveilig, want deze landen zouden echt toeristische trekpleisters kunnen worden. Hopelijk verbeterd de situatie de komende jaren.

Pakistan
India

Ik denk dat dit land bij heel veel mensen angst aanjaagt. Waarom? Vooral omdat het zo anders en zooo veel is. Overal geuren en mensen om je heen. Mensen die hele andere normen en waarden hebben dan wij hebben. Daar moet je aan wennen en tegen kunnen. Ik zie mijzelf daarom daar ook nog niet rondlopen de komende jaren. Het lijkt mij gewoon nog te heftig qua geuren en viesheid. Plus ik vind het gewoon niet veilig genoeg om daar als blonde vrouw alleen te reizen. Ooit ga ik hier wel heen, maar dat duurt nog wel even.

taj mahal
Caribisch gebied

Misschien een rare in dit landje met vooral onveilige landen. Veel mensen willen namelijk heel erg graag naar het Caribisch gebied en is het een super vakantie. Voor mij is dat op dit moment helaas niet zo en ik zal proberen uit te leggen waarom dat zo is. Zelf ben ik nogal onrustig en wil ik veel doen en zien. Nu ben ik alleen op Curaçao geweest voor 3 maanden stage. Maar ik vond het er niet echt heel leuk. Er is gewoon niet erg veel te doen en het verveeld erg snel. Misschien zijn andere eilanden leuker en is eilandhoppen een goede optie, maar in eerste instantie kies ik voor landen waar een stuk meer te doen is.

Caribisch gebied

Kun jij je vinden in dit lijstje of denk je: huhhhhh deze landen? Dan ben ik benieuwd welke landen jij onderaan hebt staan en waarom. Zet het hieronder in de comments.

Een deel van de foto’s zijn afkomstig van Pixabay (rechtenvrij). Dit artikel maakt gebruik van affiliate links. Mocht je via deze links wat kopen, dan krijg ik een klein percentage. Zelf kost het je helemaal niks extra’s.

Leave a comment

Belost.nl © All Rights Reserved. Privacy en disclaimer

naar onder